Trouwleveranciers

 

Het nieuwe bruidsseizoen 2020 doet zijn intrede, de eerste kennismakingsgesprekken zijn gevoerd en nieuwe ideeën komen naar boven. Dus ook het idee om een blog te schrijven over ‘trouwleveranciers’.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek vraag ik naar de setting, ‘hoe ziet je bruiloft eruit? Wat wordt de sfeer? Wat vinden jullie belangrijk?’
Als bruidsstyliste denk je mee, je wil dat alles in het gehele plaatje klopt, zodat de bruid en bruidegom zorgeloos kunnen genieten. 

 

Vaak wordt tijdens zo een gesprek aan me gevraagd of ik nog een leuke leverancier weet, voor wat ze zoeken. Door de jaren heen heb ik mooie en leuke mensen leren kennen in de bruidswereld, dus kan ik wel aanbevelingen doen. Ik vind het zelf ook fijn als een bruid me ‘via via’ heeft weten te vinden. 

 

Laatst vroeg een bruid me of ik mijn ‘lijstje’ met trouwleveranciers even kon appen. Tuurlijk kan dat! Toen dacht ik bij mezelf, ik maakt er een blog over. Op die manier kan iedereen de trouweveranciers terug vinden die ik ken. De leveranciers zijn stuk voor stuk uniek en werken er keihard aan om het bruidspaar zo goed mogelijk te helpen. Het zijn toppers in hun vak en doen dit met liefde. 

 

Ik geloof in de kracht van samenwerken, dit kan de bruiloft alleen maar ten goede komen.
Hoe kan je kiezen? Wie past bij jullie? Een tip is een moodboard maken van wat jullie leuk vinden. Aan de hand daarvan kunnen jullie kijken welke trouwleveranciers er bij jullie passen. Uiteraard is langsgaan op een trouwbeurs ook een aanrader. Ik mocht deelnemen aan 'Trouwfestival' en met Bubbels2Bubbels staan we op 'Trouwtastisch'.